"Godhet utan vishet och utan
gränser är bara en annan
form av ondska."
(John Paterson)

"Det är synd att 99% av
journalisterna skall fördärva
förtroendet för en hel yrkeskår"
(Okänd)

"Ormar äro älskliga varelser,
om man råkar tillhöra samma
giftgrupp"
(Artur Lundkvist)

"När försiktigheten finns överallt,
finns modet ingenstans."
(den belgiske kardinalen Mercier)

"Den som gifter sig med
tidsandan blir snabbt änka."
(Goethe)

"Civiliserade är de kulturer
och individer som respekterar
andra."
(Hört på Axesskanalen)

"Det tragiska med vanligt
sunt förnuft är att det
inte är så vanligt."
(Albert Einstein)

"Halv kristendom tolereras
men föraktas.
Hel kristendom respekteras
men förföljs."
(Okänd)

Senast ändrad: 2024 02 29 13:30

Islams syn på homosexualitet

På en hemsida, islamguiden.com, som förklarar, försvarar och propagerar för islam (för övrigt på ett mycket skickligt sätt), kan man (eller snarare kunde man fram till några dagar innan jag skrev detta den 8/8 2004) läsa om islams syn på homosexualitet (man kom direkt till sidan om homosexualitet via adressen http://www.Islamguiden.com/homo.shtml). När jag skulle ladda upp den här sidan på min server, och då som vanligt testade att alla länkar fungerade, var islamguiden.coms sida om homosexualitet borttagen. Detta är ganska typiskt. Man har tydligen blivit medveten om att något var på gång (se nedan) och helt enkelt tagit ned sidan. Kanske har man varnats av någon journalist ("nu har några kristna idioter anmält det ni skriver om homosexualitet, så det är kanske bäst att ni tar ner sidan ett slag" — samme journalist är säkert kapabel att skriva de mest fruktansvärda saker om hur hemska kristna är mot homosexuella). Sidan fanns också i pdf-format, och som tur var hade jag tankat ned denna fil, som kan läsas här. Jag överlåter åt läsaren att själv bedöma om sidan tagits ner på grund av att man ändrat åsikt om homosexualitet, eller om den tagits ned av strategiska skäl — det intressanta är ju egentligen inte vad man inom islam säger utåt, utan vad man innerst inne tycker. Det är detta som kommer att implementeras i det tilltänkta islamska världsriket, varav Sverige kommer att utgöra en del.

Som läsaren själv kan se med egna ögon så påstår man att homosexualitet är perverst och att det är förbjudet. Man kallar det för "ett brott mot motsatta könet" och säger att om en man som aldrig varit gift har en homosexuell relation, så skall han straffas med hundra piskrapp. En gift man straffas med stening till döds för samma handling. Vad säger de svenskar, som försvarar islam, om detta? Vad säger t ex Mona Sahlin, som försöker gulla med både muslimer och homosexuella? På vems sida står hon egentligen? Att försöka undkomma att ta ställning, genom att påstå att man på islamguiden.com framför extrema tolkningar av islam, fungerar inte. På islamguiden.com utgår man från Koranen och Hadith (den nedskrivna traditionen). När det gäller islam är det inte små grupper som håller fast vid en fundamentalistisk tolkning av sina urkunder. Det är den absoluta majoriteten. Detta gäller även muslimer i Sverige. När det gäller kristendomen är det (tyvärr) tvärtom. De allra flesta som kallar sig kristna i Sverige, med ärkebiskop K G Hammar i spetsen, verkar förneka det mesta av vad som står i Bibeln.

Såå, du tror mig inte. Du tror att jag hittar på allt. Ok, då skall jag bevisa att det inte är så. Artikeln om homosexualitet på islamguiden.com var översatt från engelska. Originalet återfinns på en internationell motsvarighet till islamguiden.com. Klicka här för att komma dit. Den artikeln kommer säkert inte att tas ned i första taget. Än så länge är det bara i Sverige som det är förbjudet att tala ut Guds ord när man predikar.

Kommentar 100706: Trodde jag ja. Även den sidan har nu tagits ned. Men det spelar ingen roll. Islams inställning till homosexualitet kan tas del av i Sharíalagen, som är bindande för varje rättrogen muslim (t ex p17.0-17.3 i Reliance of the Traveller av Ahmad ibn Naqib al-Misri). I p17.0 läser vi ("Profeten" anspelar här på Muhammed):

Profeten (Allah välsigne honom och give honom frid) sade:
(1) "Döda den som begår sodomi" (lika med analt samlag, men ordet betyder också rent allmänt "homosexualitet").
(2) "Må Allah förbanna den som gör vad Lots folk gjorde" (detta anspelar på Abrahams brorson Lot, vilken bodde i Sodom, där homosexualitet var mycket utbrett).

Allan Nielsen, som är en kristen förkunnare och har en hemsida kallad evangelisten.com (även den tycks numera vara nedlagd — det tycks dessutom som att Nielsen kommit ut som transperson och till och med bytt kön, en minst sagt oväntad och spännande vändning — men oavsett detta så tror jag i alla fall att hans/hennes kritik mot islams inställning till homosexualitet står kvar), har uppmärksammat både JK, Riksåklagaren och pressen på vad man på islamguiden.com skriver om homosexualitet (det skedde givetvis när sidan fortfarande fanns uppe). Ingen som helst reaktion syntes till. Media valde att helt tiga ihjäl det hela. Vilket stöder min uppfattning om att dagens journalister har svikit sitt höga kall att vara sanningens vita riddare, och i stället sänkt sig ned till att vara sanningens svarta förrädare!!!

Intresset från journalister och rättsapparat i Sverige, när det gäller att avslöja och lagföra muslimer som hetsar mot homosexuella, tycks lysa med sin frånvaro. Så är definitivt inte fallet när det gäller kristna som har synpunkter på den homosexuella livsstilen. Vilket visas av fallet med pastor Åke Green, vilken åtalats för sin predikan om homosexualitet (se min huvudartikel "Är barn leksaker för vuxna? — en diskussion om homoadoptioner och insemination"). Två amerikanska TV-bolag är i skrivande stund på väg hit för att göra ett program om Åke Green. Sverige kommer att bli till ett åtlöje i hela värden på grund av åtalet mot Åke Green. Slovakiens ambassadör har för övrigt framfört kritik av "rättegången" mot Green. För övrigt har både Green och åklagaren överklagat domen. Åklagaren tycker att en månads fängelse är alldeles för lindrigt och menar att sex månaders fängelse vore ett passande straff (det är väl ungefär vad man idag får för svår misshandel eller våldtäkt)

Åke Greens predikan har således fällts för att den utgör hets mot folkgrupp, trots att Green inte på något sätt uppmanar till förföljelse av homosexuella eller på något sätt hotar eller hetsar mot dem. Samtidigt vägrar Riksåklagaren att ta upp det islamguiden.com skriver om homosexualitet, där man dels, precis som Green, hävdar att homosexualitet är perverst, men dessutom säger att om en gift man begår homosexuella handlingar så skall han stenas. Om detta inte utgör hets mot folkgrupp, så vet jag inte vad som är hets mot folkgrupp. Men det är tydligen så att islam står över lagen i Sverige, medan det samtidigt tycks vara skottpengar på kristna.

Men det är precis så det skall vara om kristendomen är sann. Bibeln talar om Guds fiende, Djävulen, som hatar Gud och allt som är gott och sant. Eftersom Gud älskar människan är Djävulens mål att förstöra människan, att sänka henne ned till avgrunder av ondska och bestialitet (Jesus säger i Joh 10:10 att "Tjuven [Djävulen] kommer allenast för att stjäla, slakta och förgöra, Jag [dvs Jesus] har kommit för att de skall ha liv, och liv i övernog."). Om tron på Jesus som Frälsare, är enda räddningen för mänskligheten, är det fullt naturligt att Djävulen arbetar övertid för att misskreditera, förlöjliga, marginalisera och om möjligt stoppa den kristna tron. Orsaken till att andra religioner behandlas synnerligen välvilligt, är att dessa inte utgör något allvarligt hinder för Djävulens planer. Tvärtom, så tycks vissa religioner direkt samarbeta med Djävulen för att skapa ett helvete redan här på jorden (läsaren kan själv försöka fundera ut vilken religion jag speciellt tänker på). Kristendomens (och judendomens) negativa särbehandling är för mig ett avgörande bevis för att min tro är sann. Hade den kristna tron behandlats som vilken samling myter som helst, och Bibeln som vilken annan bok som helst, ja då hade det verkligen funnits anledning att betvivla att kristendomen är den sanna Vägen till Gud. Jag är övertygad om att det inom tio till tjugo år kan gå så långt här i Västvärlden att biblisk kristendom totalförbjuds och att det blir straffbart att inneha en Bibel (med undantag för speciella, censurerade upplagor, där alla politiskt inkorrekta verser är borttagna). Djävulen tycks (i likhet med de flesta politiker) vara totalt oförmögen att lära sig av sina tidigare misstag. Detta kommer nämligen, precis som alla hitillsvarande förföljelser, att leda till att kristendomen växer snabbare än någonsin tidigare.

Tillbaka till "Är barn leksaker för vuxna? — en diskussion om homoadoptioner och insemination"

© Krister Renard