Kristers Nya Gästbok
(:: Kristers hemsida ::)

Klicka här för att skriva i gästboken
1
October 29, 2018 - 05:15 PM
Andreas Ekman

  Hej
Det måste vara väldigt kul att flyga en flygsimulator. Jag kanske vill skaffa mig en sådan.
Andreas Ekman
Delete entry # 1
2
September 17, 2016 - 03:49 PM
Marcus L

  Hej
Det blev en trevlig torsdagsläsning.
Gled in på din sida när jag googlade om flygsimulatorer, joysticks o pedaler eller snarare om vilka som var bra eller anus.
Följde till din hemsida o kollade runt på några sidor. "Dagens adrenalinkick" var såklart dagens höjdpunkt! Kommer att användas då jag redan använder några, men fick lite fler idéer tack!
Med vänlig hälsning,
Marcus L
Delete entry # 2
3
September 15, 2014 - 06:49 PM
Krister R (gluefox.)

  Jag har som synes ändrat hur man skriver in inlägg i min gästbok. Detta på grund av en ökande mängd spam som jag hela tiden får ta bort. Det har blivit väldigt mycket de senaste månaderna. Tyvärr råkade jag i hanteringen (tänkte fel) ersätta den aktuella gästboken med en äldre backup. De senaste inläggen (1 år bakåt ungefär) har därför försvunnit för gott (och går inte att återskapa). Tyvärr! Men sådant är livet. Sorry! Å andra sidan har jag ju inte min hemsida för gästbokens skull så det är ju ingen katastrof.
Delete entry # 3
4
August 25, 2013 - 01:40 PM
Bengt Lundström
b.lundstrom1944@bredband.net

  Fann via en annan webbsida en hänvisning till din www.gluefox.com Brukar ofta printa ut artiklar av bestående värde(som dina)på papper för att spara i pärm för egen del och som jag också postar till bl.a äldre bekanta som saknar dator. Skulle du kunna ordna en printfunktion för dina sidor som medger en högre grad av den printade texten för läsbarhetens skull? MVH Bengt Lundström född 44 01 30

Jag har åtgärdat detta. Vid utskrift så blir nu texten normalstor och läsbar. Tack för påpekandet!
Mvh Krister R
Delete entry # 4
5
August 07, 2013 - 10:42 AM
Krister
Svg@rets.se

  "Idén om en personlig Gud är fullständigt främmande för mig och ter sig rentav naiv.
Albert Einstein
Jag tycker Inte, man skall skall referera till honom,på ett sätt som skulle indikera att han skulle tro på gud, intressant text om kärleken förresten.

Ingenstans påstå jag att Einstein trodde på en personlig Gud. Samtidigt var han mycket noga med att påpeka att han inte var ateist och gång på gång förde han fram åsikten att det bakom Universum fanns en Intelligens. Det är detta jag påstår och inget annat.
Delete entry # 5
6
August 02, 2013 - 08:43 PM
Thomas Lundgren
thomaslundgren@live.se

  Läste nyss din artikel "ondskan samlar sig" Hittade den genom andras "länkar". Aldrig är det så lätt att andas som efter ett riktigt åskväder. Tack för det.
Delete entry # 6
7
June 19, 2013 - 10:49 PM
Karin och Anders Norgren
norgrenanders@gmail.com http://taemotjesus.bloggo.nu

  GLAD OCH VÄLSIGNAD
M I D S O M M A R !
Karin och Anders
Delete entry # 7
8
May 22, 2013 - 11:31 AM
Anders
anders_heijel@hotmail.com

  Hej,

Skönt att höra att du mår bra efter operationen. Gud välsigne dig!

Tack för dina blogginlägg, alltid lika skönt att läsa dem. Jag menar att de är fräscht rättframma och sanna till skillnad på anpassade och ansade åsikter som annars framförs.

Allt gott!
Delete entry # 8
9
May 21, 2013 - 02:02 PM
Hasse

  Hej har precis läst igenom delar av din sida vilket är väldigt intressant, då jag som ateist försöker skaffa mig mer förståelse och en "diplomatisk" åsikt när det kommer till religion i dagens samhälle och tycker det du skriver är väldigt intressant att så på hur olika människor tänker.

En intressant slutsats som jag dock måste få framföra är: Grunden till alla krig i världen är inte religionerna i sig utan de personer vars åsikt alltid slutar i att "Dem andra har fel" med väldigt lite förståelse för andra personers sätt o tänka, hur kommer det sig att detta nästan är ett måste framförallt för abrahamsreligionerna?

Det du påstår om religioner gäller i lika hög grad för ideologier. Nazismen, som inte är en religion, startade WW2.

Som kristen tror jag givetvis att det jag tror på är sant (varför skulle jag annars vara kristen?). Men då kan inte samtidigt religioner som motsäger kristendomen vara sanna. Det är enkel grundläggande logik. Att man har olika åsikter om vad som är sant leder emellertid inte per automatik till krig. Däremot så leder ondskan till krig! Därför är det du säger om religioner gravt missvisande. Men min gästbok är inget diskussionsforum. Vill du diskutera får du maila mig./KR
Delete entry # 9
10
April 16, 2013 - 11:51 AM
Anders
anders_heijel@hotmail.com

  Hej!

Läste precis i din blogg och jag kan trösta dig med att du har mitt fulla förtroende fortfarande. Jag håller med i sak i den framställning du gör. Tyvärr vänder de flesta kappan efter vinden och kan inte i klarhet se vad som verkligen händer i dagens Sverige.
Delete entry # 10
[Top] Sidan # 1  2  3  [Bottom]

PHP Guestbook · Web Directory